RELAXÁLÓ ARC- ÉS FEJMASSZÁZS ILLATTERÁPIÁVAL
RELAXÁLÓ TESTMASSZÁZS ILLATTERÁPIÁVAL

   RENDHAGYÓ SMINKTANÁCSADÁS

MENÜ

„A gyógyulás legfontosabb feltétele a gyógyulásba vetett hit. Az a meggyőződés, hogy ehhez elegendő erővel és megfelelő lehetőséggel rendelkezünk – ez a kezdő lépés.”

(Ruediger Dahlke)

 

Igényei és szokásai figyelembe vételével különböző keverékeket készítek, hogy az illóolajok páratlan hatékonyságával fizikai és lelki nehézségeit a mindennapokban is kezelni tudja. 

(A keverékek ára minden esetben a felhasznált illóolajok fajtájától - árától - függ.)

 

Párologtató keverék

Az illóolajok használatának legáltalánosabb és legismertebb formája. Mivel az illóolaj hígítás nélkül kerül a párologtató vizébe, különösen hatékony. Ezzel a módszerrel észrevétlenül gyógyíthatja párját, családját is, hiszen a párologtatott illóolaj rájuk ugyanúgy hat. Legyen az önbizalom erősítés, álmatlanság, depresszió, szexuális aktivitás csökkenése, koncentráció hiánya, fáradékonyság - a lehetőségek tárháza áll rendelkezésre ennél a megoldásnál is.

Mivel ez az egyik leghatékonyabb idegrendszer stimuláló megoldás – mint minden keverék esetében – itt is rendkívül fontos az illóolajok tisztasága.

Az általam használt Panarom illóolajok rendkívül értékesek, megbízható forrásból származnak és garantált minőséggel rendelkeznek, éppen ezért árfekvésük is magasabb, de hatékonyságuk is többszöröse a drogériákban, gyógyszertárakban kapható illóolajokénak.

10 ml / 2 700 Ft-tól

 

Szaglókeverék

Praktikus, személyre szóló megoldás. A kis üvegcsében összeállított keverékeket bárhol, bármikor előveheti és szagolgathatja akár közvetlenül az üvegből, akár tenyerébe cseppentve, mélyen belélegezve. Rendkívül hatékony idegrendszeri panaszoknál (depresszió, stressz, migrén, stb.). Különösen ajánlom kisgyermekes anyukáknak (mivel így az illóolaj nem befolyásolja a gyermeket) és azoknak, akiknek nincs lehetősége illóolaj párologtató használatára. A szagtalan jojoba bázisolaj nem befolyásolja az illóolajok illatát és tökéletesen megőrzi aromájukat.

5 ml / 2 000 Ft-tól

 

Parfümolaj

A parfümolaj a tömény parfümökkel hasonlítható össze leginkább, melyekben az illóolajok koncentrációja igen magas, az alkohol koncentrációja pedig alacsony, azzal a különbséggel, hogy a parfümolaj egyáltalán nem tartalmaz alkoholt. Különlegessége, hogy egyszerre lehet szépségápolási eszköz és lelki gyógyír is egyben, mivel minden esetben a vendég illatpreferenciáinak és az aktuális élethelyzet és lelki állapot figyelembevételével választom ki itt is az összetevőket. Előnye, hogy mivel teljesen személyre szabott, kifejezetten Önnek szóló, egyedi parfüm készül, nem fordulhat elő, hogy illatát máshol vagy máson is visszaköszönne. A parfümolaj bázisolaja jojoba olaj, mert ez a színtelen, szagtalan növényi olaj nem csak fixálja, tartósítja az illatokat, de nagyon jó bőrápoló, hidratáló tulajdonsággal is rendelkezik.

5 ml / 4000 Ft-tól

 

Masszázsolaj

Egy bizonyos testfelület, terület (kéz, láb, hát, has, stb.) kezelésére összeállított növényi olaj alapú keverék, melyet naponta több alkalommal, az adott területen alkalmazva, bemasszírozással kezelhet. Különösen hatásos ízületi problémák, fizikai fájdalmak esetén.

30 ml / 3 500 Ft-tól

 

Arcápoló olaj, krém

Bőrünk megfelelő ápolása rendkívül fontos, hiszen ez az első találkozási pontunk a külvilággal. A tévhitekkel ellentétben, az olajok nem zsírosítják és nem tömik el a pórusokat, sőt. Rendkívül finom molekuláik gyorsabban és mélyebben képesek a bőrbe hatolni és ennek megfelelően gyorsabban is fejtik ki hatásukat. A megfelelő növényi és illóolajok használatával ugyanúgy kezelhető a zsíros bőrre jellemző túlzott faggyútermelés, mint a száraz bőr kellemetlen mellékhatásai. Az olajat mindig nedves, a bőrtípusnak, állapotnak megfelelő aromavízzel átitatott vagy bepermetezett arcbőrre vigyük fel.

Azok számára, akik nehezen váltják fel a megszokott krém textúrát olajra, adalékanyagoktól (illat, színező és tartósító) mentes, a bőrtípusnak megfelelő Panarom hidratáló alapkrémbe kevert illóolajokkal, növényi olajokkal, aromavizekkel, E vitaminnal kiegészített, személyre szabott arcápoló krémet is készítek. 

Mivel az illóolajok mind lelki, mind fizikai síkon képesek hatni, arcápoló készítményei nemcsak bőrére, lelki állapotára is kedvező hatással lesznek.

arcolaj 10 ml / 1700 Ft-tól

arckrém 30 ml / 2300 Ft-tól

 

 

 

 

 

 

 

 

Hírek

 • Gyógyteák az egészségért - Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember

  "Él valahol a Bükk rejtekében egy varázslatos, öreg füvesember, aki úgy ismeri a gyógynövényeket, mint ahogy ma már kevesen. Gyerekkora óta járja az erdőket, gyűjti a gyógyító növényeket, melyek készségesen feltárják neki titkukat. Nagymamájától, a mindentudó javasasszonyától tanulta, melyik növény mire való. Több mint 150 féle gyógynövényt ismer és alkalmaz. Gyógyteái számtalan bajra, nyavalyára adnak enyhülést, köztük a cukorbetegségre is. Különösen az utóbbi tüneteit enyhítő teakeverék miatt vált ismertté a neve, még az óceánon túlról is érdeklődnek utána a betegek..."

  www.gyorgytea.hu

 • Aromaterápia oktatás a legmagasabb fokon - Panarom képzések

  "Minőség, szakmai tapasztalat, élő tudás, emberközpontúság - ezek az értékek állnak a PANAROM oktatása és kereskedelme mögött. (...) Iskolánk ajtaja nyitva áll mindenki előtt, aki érdeklődik az aromaterápia iránt. Várjuk kozmetikusok, masszőrök, szülésznők, természetgyógyászok illetve azok jelentkezését is, akik egyszerűen csak többet szeretnének tudni az illóolajok világáról. "

   www.panarom.hu 

 • Aromareneszánsz blog - az illóolajok Mestereinek tollából

  "Az illóolajok iránti szenvedélyünk több, mint két évtizede tart és ennél már csak a barátságunk kezdete nyúlik messzebbre. Karöltve járunk az élet és az illatok   útján. Együtt tanítunk és tanulunk, nevetünk és sírunk. Különbözőségünk és hasonlóságunk erősíti a barátságunkat.  Mások vagyunk és mégis egyformák. Ebben a blogban nem csak aromaterápiáról olvashatsz, hanem az életről szőtt gondolatainkról, élményeinkről és érzéseinkről."

  aromareneszansz.blog.hu

Asztali nézet