RELAXÁLÓ ARC- ÉS FEJMASSZÁZS ILLATTERÁPIÁVAL
RELAXÁLÓ TESTMASSZÁZS ILLATTERÁPIÁVAL

   RENDHAGYÓ SMINKTANÁCSADÁS

MENÜ

Relaxáló arc- és fejmasszázs illatterápiával (45 perc + konzultáció)

(KIZÁRÓLAG HÖLGYEK RÉSZÉRE)

 

Pihentető és egyben frissítő, méregtelenítő és önbizalom erősítő nyirokmasszázs, amely szervezetünk egészére hat. A belégzés során az illatok lelkünkre, érzelmeinkre is hatással vannak, ezért tudatos alkalmazásuk lehetővé teszi, hogy tüneteinket ne csak testi, de lelki síkon is kezelni tudjuk, ezért a masszázshoz használt 100%-os tisztaságú illóolaj keveréket személyre szabottan, fizikai és lelki állapotának figyelembe vételével állítom össze.

Közvetlenül a masszázst megelőzően, konzultáció során mérem fel aktuális fizikai és lelki állapotát és ez alapján állítom össze masszázsolaját. Ezután következik a masszázs (dekoltázs, arc és fej), mellyel - és az illóolajok segítségével - valamennyi szervünkre és lelki állapotunkra is hatást gyakorlunk. A pihentető, szinte meditatív élményt kellemes relaxációs zene és meghitt környezet segíti.

 

1 alkalom ára: 6 000 Ft

5 alkalmas bérlet: 27 000 Ft

10 alkalmas bérlet: 55 000 Ft

 

 

Relaxáló testmasszázs illatterápiával (90 perc + konzultáció)

(KIZÁRÓLAG HÖLGYEK RÉSZÉRE)

 

 

Az arc- és fejmasszázshoz hasonlóan, előzetes konzultáció alapján mérem fel az aktuális fizikai és lelki állapotot, melynek tükrében állítom össze a masszázshoz használt illóolajkeveréket.

A teljes szervrendszert stimuláló, lassú, relaxáló és egyben frissítő hatású, méregtelenítő masszázs alatt tökéletesen ellazult, meditatív állapotba kerülünk. Ez a fizikai, lelki és szellemi síkon történő teljes kikapcsolódás testben és lélekben is garantálja a kezelés utáni kiegyensúlyozott, felfrissült állapotot, a tökéletes harmónia érzését.

 

1 alkalom ára: 10 000 Ft

5 alkalmas bérlet: 44 000 Ft

10 alkalmas bérlet: 84 000 Ft

 

A masszázsokhoz kizárólag megbízható forrásból készült, Panarom növényi és illóolajokat, aromavizeket használok.

 

 

Bejelentkezés:

Gurics Krisztina 30/914-3728, kgurics@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hírek

 • Gyógyteák az egészségért - Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember

  "Él valahol a Bükk rejtekében egy varázslatos, öreg füvesember, aki úgy ismeri a gyógynövényeket, mint ahogy ma már kevesen. Gyerekkora óta járja az erdőket, gyűjti a gyógyító növényeket, melyek készségesen feltárják neki titkukat. Nagymamájától, a mindentudó javasasszonyától tanulta, melyik növény mire való. Több mint 150 féle gyógynövényt ismer és alkalmaz. Gyógyteái számtalan bajra, nyavalyára adnak enyhülést, köztük a cukorbetegségre is. Különösen az utóbbi tüneteit enyhítő teakeverék miatt vált ismertté a neve, még az óceánon túlról is érdeklődnek utána a betegek..."

  www.gyorgytea.hu

 • Aromaterápia oktatás a legmagasabb fokon - Panarom képzések

  "Minőség, szakmai tapasztalat, élő tudás, emberközpontúság - ezek az értékek állnak a PANAROM oktatása és kereskedelme mögött. (...) Iskolánk ajtaja nyitva áll mindenki előtt, aki érdeklődik az aromaterápia iránt. Várjuk kozmetikusok, masszőrök, szülésznők, természetgyógyászok illetve azok jelentkezését is, akik egyszerűen csak többet szeretnének tudni az illóolajok világáról. "

   www.panarom.hu 

 • Aromareneszánsz blog - az illóolajok Mestereinek tollából

  "Az illóolajok iránti szenvedélyünk több, mint két évtizede tart és ennél már csak a barátságunk kezdete nyúlik messzebbre. Karöltve járunk az élet és az illatok   útján. Együtt tanítunk és tanulunk, nevetünk és sírunk. Különbözőségünk és hasonlóságunk erősíti a barátságunkat.  Mások vagyunk és mégis egyformák. Ebben a blogban nem csak aromaterápiáról olvashatsz, hanem az életről szőtt gondolatainkról, élményeinkről és érzéseinkről."

  aromareneszansz.blog.hu

Asztali nézet