RELAXÁLÓ ARC- ÉS FEJMASSZÁZS ILLATTERÁPIÁVAL
RELAXÁLÓ TESTMASSZÁZS ILLATTERÁPIÁVAL

   RENDHAGYÓ SMINKTANÁCSADÁS

MENÜ

 

 

Néhány éves dél-afrikai tartózkodásom alatt kezdtem smink- és maszkmesteri tanulmányaimat, melynek köszönhetően 1992-ben nemzetközi maszkmesteri képesítést szereztem Pretoriában. Pályafutásom a Magyar Televízió sminkeseként indult, majd francia luxus márkák (Lancôme, Orlane, Guerlain, Chanel, Clarins) trénereként és sminkeseként több ezer hölgynek adtam személyre szóló bőrápolási- és sminktan

 

ácsokat. 2004-től a Glamour, majd 2006-tól a Marie Claire, 2010-től pedig a Cosmopolitan magazin szépségrovat-szerkesztője voltam, 2011-től pe

 

dig az Elle magazin szépségrovatát vezetem, szerkesztem. Szerkesztői munkámmal párhuzamosan, 2011-2016 között az Yves Saint Laurent magyarországi vezető sminkeseként és trénereként is dolgoztam.

Magánvállalkozásomat 2008 nyarán kezdtem azzal a céllal, hogy olyan rendhagyó sminktanácsadásokat tartsak, ahol a smink más megközelítésben, tökéletesen személyre szabott, belső bizonytalanságunkat kívülről megerősítő eszközként segít helyreállítani egyensúlyából kibillent önbizalmunkat, nőiességünket.

Az aromaterápia iránti elhivatottságom 2008 szeptemberében kezdődött - ekkor jelentkeztem a Panarom Aromaterapeuta Intézet aromaterapeuta képzésére. Az illóolajok szeretete és az itt szerzett tapasztalatok vezettek arra, hogy az 1 éves képzés elvégzése után,        a sminktaná

 

csadások mellett relaxáló arc- és fejmasszázs és relaxáló testmasszázs segítségével, személyre szabott illatterápiás keverékek készítésével kényeztessem, segítsem vendégeimet annak érdekében, hogy önértékelésük megerősödjön, s a közérzetüket befolyásoló különböző fizikai és lelki tünetek csillapodjanak, átalakuljanak, megszűnjenek.

Ezeknek az önbizalom erősítő, kiegyensúlyozó hatású, szinte meditatív állapotba juttató nyirokmasszázsoknak és az illóolajok egész szervezetre ható tulajdonságának köszönhetően a kezelések alkalmával nehézségeinket, problémáinkat szinte észrevétlenül, mind fizikai, mind lelki síkon is kezelni, orvosolni tudjuk.

A kezelésekhez minden alkalommal az éppen aktuális fizikai és lelki állapotnak megfelelő, kizárólag megbízható forrásból származó, kifejezetten terápiás célra alkalmazott, legjobb minőségű növényi és illóolajokat, aromavizeket használom.

 

 

Bejelentkezés:

Gurics Krisztina 30/914-3728, kgurics@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hírek

 • Gyógyteák az egészségért - Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember

  "Él valahol a Bükk rejtekében egy varázslatos, öreg füvesember, aki úgy ismeri a gyógynövényeket, mint ahogy ma már kevesen. Gyerekkora óta járja az erdőket, gyűjti a gyógyító növényeket, melyek készségesen feltárják neki titkukat. Nagymamájától, a mindentudó javasasszonyától tanulta, melyik növény mire való. Több mint 150 féle gyógynövényt ismer és alkalmaz. Gyógyteái számtalan bajra, nyavalyára adnak enyhülést, köztük a cukorbetegségre is. Különösen az utóbbi tüneteit enyhítő teakeverék miatt vált ismertté a neve, még az óceánon túlról is érdeklődnek utána a betegek..."

  www.gyorgytea.hu

 • Aromaterápia oktatás a legmagasabb fokon - Panarom képzések

  "Minőség, szakmai tapasztalat, élő tudás, emberközpontúság - ezek az értékek állnak a PANAROM oktatása és kereskedelme mögött. (...) Iskolánk ajtaja nyitva áll mindenki előtt, aki érdeklődik az aromaterápia iránt. Várjuk kozmetikusok, masszőrök, szülésznők, természetgyógyászok illetve azok jelentkezését is, akik egyszerűen csak többet szeretnének tudni az illóolajok világáról. "

   www.panarom.hu 

 • Aromareneszánsz blog - az illóolajok Mestereinek tollából

  "Az illóolajok iránti szenvedélyünk több, mint két évtizede tart és ennél már csak a barátságunk kezdete nyúlik messzebbre. Karöltve járunk az élet és az illatok   útján. Együtt tanítunk és tanulunk, nevetünk és sírunk. Különbözőségünk és hasonlóságunk erősíti a barátságunkat.  Mások vagyunk és mégis egyformák. Ebben a blogban nem csak aromaterápiáról olvashatsz, hanem az életről szőtt gondolatainkról, élményeinkről és érzéseinkről."

  aromareneszansz.blog.hu

Asztali nézet