RELAXÁLÓ ARC- ÉS FEJMASSZÁZS ILLATTERÁPIÁVAL
RELAXÁLÓ TESTMASSZÁZS ILLATTERÁPIÁVAL

   RENDHAGYÓ SMINKTANÁCSADÁS

MENÜ

Rendhagyó sminktanácsadás

  

A smink egyfajta terápia.

Mint minden, a megjelenésünket meghatározó eszköz, nem csak jelzés a külvilág számára, hanem önmagunk felé küldött pozitív üzenet is egyben. Az igazán ránk szabott smink segítségével tehát megerősíthetjük önbizalmunkat.

Milyen az „igazán ránk szabott smink”? Olyan, amelyben jól érezzük magunkat, ami közel áll hozzánk, minket tükröz, rólunk szól. A ránk szabott smink nem átváltoztat bennünket, hanem természetes szépségünket hangsúlyozza.

A sokak számára bonyolultnak tűnő sminkfogások pedig bárki számára játszva elsajátíthatók, ha azok könnyen beépíthetők mindennapjainkba és valóban egyéniségünkhöz, szokásainkhoz, időbeosztásunkhoz és lehetőségeinkhez szabottak.

Meglévő, felhalmozott, de nem használt sminkkészletünktől sem szükséges megválnunk, ha más megvilágításban, megfelelő fogások kíséretében alkalmazzuk őket.  

Ehhez nyújtok segítséget személyre szabott tanácsadásaimon.

Segítek megtalálni az egyéniségét, adottságait leginkább hangsúlyozó színeket és formákat és megmutatom, hogyan sajátíthatja el azokat a sminkfogásokat, melyekkel magabiztosabbnak, nőiesebbnek - Önmagának érezheti magát.

 

Első, kedvezményes alkalom: 90 perc / 9 500 Ft

Minden további alkalom: 60 perc / 9 500 Ft

60 perces sminkleckék - 5 alkalmas bérlet: 38 000 Ft

 

  

Bejelentkezés:

Gurics Krisztina 30/914-3728, kgurics@gmail.com 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hírek

 • Gyógyteák az egészségért - Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember

  "Él valahol a Bükk rejtekében egy varázslatos, öreg füvesember, aki úgy ismeri a gyógynövényeket, mint ahogy ma már kevesen. Gyerekkora óta járja az erdőket, gyűjti a gyógyító növényeket, melyek készségesen feltárják neki titkukat. Nagymamájától, a mindentudó javasasszonyától tanulta, melyik növény mire való. Több mint 150 féle gyógynövényt ismer és alkalmaz. Gyógyteái számtalan bajra, nyavalyára adnak enyhülést, köztük a cukorbetegségre is. Különösen az utóbbi tüneteit enyhítő teakeverék miatt vált ismertté a neve, még az óceánon túlról is érdeklődnek utána a betegek..."

  www.gyorgytea.hu

 • Aromaterápia oktatás a legmagasabb fokon - Panarom képzések

  "Minőség, szakmai tapasztalat, élő tudás, emberközpontúság - ezek az értékek állnak a PANAROM oktatása és kereskedelme mögött. (...) Iskolánk ajtaja nyitva áll mindenki előtt, aki érdeklődik az aromaterápia iránt. Várjuk kozmetikusok, masszőrök, szülésznők, természetgyógyászok illetve azok jelentkezését is, akik egyszerűen csak többet szeretnének tudni az illóolajok világáról. "

   www.panarom.hu 

 • Aromareneszánsz blog - az illóolajok Mestereinek tollából

  "Az illóolajok iránti szenvedélyünk több, mint két évtizede tart és ennél már csak a barátságunk kezdete nyúlik messzebbre. Karöltve járunk az élet és az illatok   útján. Együtt tanítunk és tanulunk, nevetünk és sírunk. Különbözőségünk és hasonlóságunk erősíti a barátságunkat.  Mások vagyunk és mégis egyformák. Ebben a blogban nem csak aromaterápiáról olvashatsz, hanem az életről szőtt gondolatainkról, élményeinkről és érzéseinkről."

  aromareneszansz.blog.hu

Asztali nézet